Ochrana osobních údajů

Provozovatele webu je:
Ing. Jiří Heger
Kaprova 52/6
11000 Praha 1 – Staré Město
Česká republika
IČ: 70373591
č. b. ú. 173924340/0300
 
Ochranu vašich soukromých údajů beru vážně a všechny osobní údaje (emailové adresy i jiné) jsou zpracovány v souladu se zákonem České republiky č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Dělám vše proto, abych vámi svěřené údaje zabezpečil proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.
 
Na požádání jsem schopen odeslat informace o tom, jaké údaje o vás na těchto stránkách zaznamenávám. V případě navštívení těchto webových stránek, zaznamenávám standardním způsobem IP adresu přidělenou vaším poskytovatelem, www stránku, z které tyto stránky navštívíte, jednotlivé navštívené stránky webu a datum a délku vaší návštěvy. Další osobní údaje typu jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenávám jen v případě, že je poskytnete dobrovolně v rámci registrace na webu, nákupu produktů, soutěží či vyplnění formulářů či anket.
 
Sesbírané obchodní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu, webové analytiky, v rámci anket či pro marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu.
 
Vaše osobní údaje využívám k tomu, abych vás informoval o nabídkách či službách, které poskytuji, případně k další komunikaci v rámci obchodní strategie. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a nemáte-li zájem o informace tohoto typu, můžete mě kontaktovat a kdykoliv se tak od nich odhlásit. V případě emailové komunikace tak můžete učinit pomocí tlačítka „Odhlásit se“, které naleznete v patičce každého našeho emailu.
 
Pro usnadnění vaší orientace a pohybu na stránkách využívám ukládání souborů cookies v prohlížeči návštěvníků. Tento web používá cookies k tomu, abych mohl sledovat preference návštěvníků a podle toho optimálně vytvářet webové stránky. Cookies jsou malé “soubory”, které se uloží na Váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili tato stránky. Identifikuje se pouze cookie na Vašem počítači.
Používání cookies můžete deaktivovat ve Vašem internetovém prohlížeči.
 
Není-li vám cokoliv jasné, či máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte kontaktovat provozovatele webu pomocí webového formuláře.
UA-51715929-3